Onze verpakkingsexperts helpen graag Onze verpakkingsexperts helpen graag
Levertijd 2 á 3 werkdagen Levertijd 2 á 3 werkdagen
Ruim 12.000 artikelen Ruim 12.000 artikelen
Groothandelsprijzen Groothandelsprijzen
pand

Met kadopapier kunt u heel makkelijk en op een mooie manier uw kados en geschenken inpakken. De collectie kadopapier is bij ons in vele kleuren en in diverse designs verkrijgbaar. Wij spelen goed in op wat op dit moment de trends zijn en selecteren deze dan voor u, zo kunt u zich met ons kadopapier goed onderscheiden van uw concurrenten en opvallen bij uw klanten. Mooi kadopapier valt altijd op!

Ons Assortiment

Kinder kadopapier, Metallic kadopapier, Kraft kadopapier, Gerecycled kadopapier, Gemetalliseerd kadopapier, Holografisch kadopapier, Luxe kadopapier, Trendy kadopapier, Uni lux kadopapier en Uv-lak kadopapier.

En met de feestdagen hebben wij ook sintkadopapier en kerstkadopapier.

Wij als kenners weten dat u kadopapier eigenlijk moet voelen en zien om te bepalen of het ook echt is wat u zoekt en een foto maakt het altijd heel lastig om het goed te kunnen zien. Wij sturen u graag wat monsters toe zodat u het kadopapier goed kan bekijken voordat u dit on-line besteld.

Kadopapier is standaard verkrijgbaar in 30, 50 en 70 cm breed en we kunnen ook op bestelling 40 en 60 cm kadopapier leveren. De lengte van het kadopapier 100, 200 of 250 meter. We hebben ook kraft kadopapier met een lengte van 400 meter op een rol.

U kunt ons kadopapier kunt u via de website bestellen.

kadopapier kadopapier